OLife Romania

OLife®: Te însoțim pe drumul către o stare de bine completă, prin puterea naturii.

OLife® – Mai mult decât un simplu supliment alimentar natural: Suntem o companie dedicată misiunii de a-i ajuta pe oameni să-și atingă potențialul maxim de bunăstare. Inspirată de înțelepciunea veche a măslinului, utilizăm știința și inovația pentru a valorifica puterea incredibilă a frunzelor de măslin, oferind o soluție naturală pentru a te susține sănătatea și fericirea.

Valorile noastre fundamentale:

  • Înțelepciunea naturii: Credem în puterea inerentă a ingredientelor naturale și folosim proprietățile unice ale frunzelor de măslin pentru a crea produsele noastre.
  • Inspirați de știință: Combinăm tradiția cu rigoarea științifică, asigurând calitatea, siguranța și eficacitatea formulelor noastre.
  • Abordare holistică: Înțelegem că bunăstarea cuprinde întreaga persoană, iar produsele noastre susțin un stil de viață echilibrat și sănătos.
  • Comunități puternice: Ne străduim să creăm un impact pozitiv asupra lumii prin susținerea practicilor durabile și prin motivarea oamenilor să-și atingă obiectivele.

Călătoria noastră:

Povestea OLife® a început cu o profundă apreciere pentru măslin și istoria sa bogată de utilizare pentru sănătate și bunăstare. Prin cercetări extensive și colaborarea cu oameni de știință, am dezvoltat un proces unic de extracție care valorifică întregul potențial al frunzelor de măslin în forma lor cea mai pură. Astăzi, suntem o companie globală cu o comunitate în creștere de oameni pasionați care împărtășesc angajamentul nostru față de bunăstarea naturală și un viitor durabil.

Angajamentul nostru față de tine:

Ne-am angajat să:

  • Dezvoltăm produse de înaltă calitate, sigure și eficiente: Utilizăm doar cele mai bune ingrediente naturale și respectăm standarde stricte de control al calității.
  • Inovăm și ne îmbunătățim continuu: Investim în cercetare și dezvoltare pentru a vă oferi cele mai recente progrese în domeniul soluțiilor naturale pentru sănătate.
  • Oferim informații transparente: Împărtășim știința, ingredientele și procesele noastre de fabricație în mod deschis și sincer.
  • Construim o comunitate de susținere: Oferim resurse, educație și încurajare pentru a vă ajuta pe calea către bunăstare.

Alătură-te nouă pe drumul către o versiune a ta mai sănătoasă și mai fericită! Explorează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre OLife®, produsele noastre și cum te putem ajuta să-ți atingi obiectivele de stare de bine.

Povestea noastra

 

„Cu mulți ani în urmă, în timpul unei călătorii pe insula Cipru, am întâlnit un doctor care mi-a povestit cum bunicul său vindeca sute de oameni cu infuzii de frunze de măslin, datorită proprietăților lor extraordinare. Am fost atât de intrigat de această poveste încât, imediat ce m-am întors acasă, am testat științific infuzia la Facultatea de Farmacie a Universității din Trieste.

Rezultatul a fost uimitor. Analizele chimico-fizice au arătat că infuzia conține toate ingredientele active extraordinare din frunzele de măslin. De la acel moment până la începerea producției unei linii de produse a fost un pas mic. Am numit-o OLife®.

Următorul pas și realizarea completă a visului meu au fost să fac OLife® accesibil unui număr cât mai mare de oameni prin distribuirea stării de bine, oferind totodată posibilitatea unei îmbunătățiri semnificative a statutului social. Astfel, împreună cu fiul meu Luigi, am fondat EVERGREEN LIFE Products, Network Marketing ca model de afaceri, considerând că este cel mai potrivit pentru a ne atinge obiectivele.”

Livio Pesle

Fondator și Președinte
Evergreen Life Products S.r.l.

Livio Pesle

Istoria OLife®